جلسه دفاع پایان نامه در مقطع ارشد در دانشکده علوم قرآنی میبد برگزار شد

جلسه دفاعیه دانشجو ابوالفضل عشقی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن با عنوان «آموزه های کلامی در سوره مبارکه یس» با راهنمایی دکترمحمدمهدی خواجه پور و داوری دکتر محمدعلی حیدری در دانشکده علوم قرآنی میبد به صورت مجازی برگزار شد.
در چکیده این پایان نامه آمده است:

دراسلام برای عقیده، جایگاه خاصی در نظر گرفته شده است عقیده می تواند انسانهای ناتوان و بی اراده را نیرو و

اراده بخشد، انسان های نومید را به سوی امید سوق دهد، حیرانی و سرگردانی را از انسان ها دور کند و گمراهان رابه سوی روشنایی هدایت و رهنمون شود . لذا در قران شریف به این بعد وجودی انسان اهمیت وافری داده شده

است وسوره و آیات شریفه قران عمدتا در همین راستا نازل شده است سوره شریفه یس نیز از این قاعده مستثنی

نبوده ومشتمل بر نکات اعتقادی فراوانی است که شناخت آنها تاثیر به سزایی در سعادت وتکامل انسان دارد این

تحقیق در صدد استخراج مهمترین نکات اعتقادی در سوره مبارکه یس می باشد در این پژوهش سعی بر این است.که مفاهیم بیشتری از آیات الهی در سوره یاسین که قلب قرآن و جزء سوره های با فضیلت می باشد از نظر کلامی می شود تشریح این » توحید، نبوت و معاد « بررسی شود. با توجه به اینکه ابعاد کلامی این سوره شامل سه بحث ابعاد در این سوره مبارکه می تواند در درک بهتر مفاهیم والای این سوره که میتواند درک بهتری به انسان بدهد. و به شکل آسان تری آن را در زندگی خود به کار گیرد و به سعادت اخروی که آرزو و نهایت غایت تمام بشریت می باشد دست یابد.

١٠:٥٩ - دوشنبه ٢١ مهر ١٣٩٩    /    عدد : ٤٦٩٣    /    تعداد نمایش : ٦٦

خروج