چاپ        ارسال به دوست

بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در دانشکده علوم قرآنی میبد افتتاح شد

بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با حضور آیت الله اعرافی امام جمعه محترم شهرستان میبد و حجه الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد نقیب ،ریاست محترم دانشگاه ، عصر پنجشنبه سوم مهر ماه در دانشکده علوم قرآنی میبد افتتاح گردید.

در ابتدا آقای دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی رئیس دانشکده علوم قرآنی میبد ضمن عرض خیر مقدم خدمت آیت ا... اعرافی و حجه الاسلام دکتر سید محمد نقیب ، حضور ارزشمند این عزیزان را نقطه عطفی برای مجموعه دانشکده دانستند و برای حجه الاسلام والمسلمین زارع مسئول بنیاد واقفان و خیران دانشگاه آرزوی توفیقات روز افزون نمودند .

در ادامه ، حجه الاسلام  دکتر سید محمد نقیب ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشکده علوم قرآنی میبد مسائلی پیرامون دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ایراد نمودند و فرمودند، رسیدن به استقلال مالی دانشگاه در سند چشم انداز ۱۴۰۴ مورد توجه قرار گرفته‌ و در تشکیلات سازمانی هم تشکیل بنیاد یادشده پیش‌بینی شده است.

حجت‌الاسلام سیدمحمد نقیب افزود: این بنیاد بنا برآنچه مصوب شد با رویکردی مستقل و غیر وابسته به دانشگاه و با دریافت کمک از جمعی از واقفان و  خیران حامی دانشگاه شکل گرفته ‌است.

وی در ادامه اظهار کرد: نگاه به مساله مالی دانشگاه ، نگاه ساخت و سازی نیست ، بلکه تلاش می‌شود دانشگاه از نظر آموزشی و فرهنگی و پژوهشی ارتقا یابد و قدم های موثری در این راستا برداشته شده‌است.

دکتر نقیب به پیگیری انتشار هفت مجله و به ثمر رسیدن انتشار چهار مجله و چاپ ۲ تا سه شماره از این نشریه و زیر چاپ بودن ۱۰ کتاب از اعضای هیات علمی دانشگاه در سازمان «سمت» اشاره کرد.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآنی ارتقای علمی اعضای هیات علمی و حضور چهار دانشیار در دانشگاه را هم یادآور شد و گفت: از سال ۸۷ تا سال ۹۷ ، ۲۰۰ مقاله از اعضای هیات علمی به چاپ رسید و از سال ۹۷ تا ۹۸ ، ۱۰۰ مقاله علمی و پژوهشی به چاپ رسیده ‌است.

وی با اشاره به اینکه این موضوع افزایش رشد ۶۰۰ درصد چاپ مقالات علمی اعضای هیات علمی را در یک سال نشان می‌دهد، گفت: ۲ دانشیار دیگر به دانشگاه اضافه شدند و مصوب شد ۲ رشته دکتری نیز اضافه شود که تا کنون محقق نشده ‌است.

وی همچنین اظهار کرد: با توجه به وجود ظرفیت و زمینه پیشرفت در دانشگاه علوم قرآنی میبد ، دانشجویان می‌توانند در این دانشگاه نیز در مقطع دکتری هم تحصیل کنند و باید این موضوع مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

این مسوول به وجود خوابگاه خواهران و  ۱۱ خوابگاه متاهلی در میبد نیز اشاره کرد.

در ادامه آیت الله اعرافی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح چنین بنیادی در مجموعه دانشگاه افزودند، آموزش عالی در مواجهه با چالش‌های پیچیده و برای حفظ فضای فیزیکی  نیاز به تدابیر راهبردی و حکیمانه دارد  و خواه ناخواه بخش‌هایی از فضای فیزیکی آموزش عالی به مرور زمان حذف و یا در هم ادغام می‌شود و در این میان دانشگاه باید بتواند با ارایه تعریف روز، در جهت توسعه خود تلاش نماید.

وی با اشاره به ضرورت پرداختن به تحقیق و تحلیل زیرساخت‌های محتوایی تصریح کرد: دانشگاه برای اداره و توسعه باید منابع مالی برای خود تعریف کند و با پژوهش و تحقیق و تعریف کارکردها درآمد مالی و اقتصادی ایجاد کند.

مدیر حوزه‌های علمیه قم در  ادامه یادآور شد: با ظرفیت‌هایی که در میبد وجود دارد و با همکاری مسوولان و مردم دانشکده علوم قرآنی میبد توسعه یافته و در شهرستان ماندگار خواهد ماند.

در پایان آیت الله اعرافی پیشنهاد مقطع دکتری با توجه به ظرفیت فوق العاده دانشکده علوم قرآنی میبد ،پیشنهادی مثبت ارزیابی نمودند که دستور پیگیری این موضوع را صادر نمودند .

در ادامه حجه الاسلام زارع مهرجردی رئیس بنیاد واقفان و خیران دانشگاه ضمن عرض سلام و خیر مقدم به مدعوین معزز ، ابراز امیدواری نمودند که انشاالله فعالیت این بنیاد در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی دانشگاه اثرات بسیار خوبی خواهد داشت و در آینده دانشگاه به استقلال مالی دست خواهد یافت .

در ادامه دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی رییس دانشکده علوم قرآنی میبد، ضمن قدردانی مجدد از حضور مدعوین محترم، درخواست مقطع دکتری جهت دانشکده علوم قرآنی میبد با توجه به موقعیت جغرافیایی آن در جنوب شرق کشور بسیار ارزنده توصیف نمودند و افزودند که در آینده نزدیک پیگیری مجدانه ای در این خصوص صورت خواهد گرفت .

در پایان حکم مسئولیت بنیاد واقفان و خیران دانشگاه توسط آیت الله اعرافی به حجه الاسلام زارع اهداء شد.

١٠:١١ - يکشنبه ٦ مهر ١٣٩٩    /    عدد : ٤٦٧٣    /    تعداد نمایش : ٩٨

خروج